...

Η εταιρεία

woman working laborator scaled

Ιστορικό

Η εταιρεία CALOSTIN LTD ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 ως διάδοχος της εταιρείας DOYRIDAS MEDICAL με έδρα την Κύπρο και σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας σε υποδομές και συνεργασίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Η ιστορία της εταιρείας αρχίζει πολύ πίσω το 1988 από τον ιδρυτή της κύριο Άγγελο Δουρίδα με σκοπό να παρέχει σε ασθενείς και φαρμακοποιούς προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Από τότε, σταθερή επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της διαρκούς βελτίωσης των παραγόμενων προϊόντων, με σεβασμό στον άνθρωπο και τη ζωή!

Όραμα

Με γνώμονα τη φροντίδα για τον άνθρωπο, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης στον τομέα της υγείας, σταθερή μας επιδίωξη είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες ασθενών και φαρμακοποιών.

digital increasing bar graph with businessman hand overlay scaled e1674648369472
close up picture sapling plant is growing scaled

Πρώτες ύλες

Τα προϊόντα της CALOSTIN παρασκευάζονται με γνώμονα τον άνθρωπο και τη ζωή. Για αυτό, σε αποκλειστική συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες ώστε να έχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση κατάρτισης. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους εξέλιξη. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας στους συνεργάτες μας. Συμπεριλαμβάνουμε και τους χιλιάδες φαρμακοποιούς οι οποίοι μας στηρίζουν καθημερινά επί σειρά ετών.

medium shot scientist working with microscope scaled
Μοιραστείτε αυτή την σελίδα :
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
e-mail
Εκτύπωση

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε ” Περισσότερα ” για να δείτε λεπτομέρεις.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.